7 Aralık 2011 Çarşamba

Bu taktik tutar benim o paketi kazan



Katılım Koşulları


    Kullanıcı, siteye girdikten sonra kız ya da erkek karakterlerden taktik vermek istediğini seçer.


    Kullanıcı seçtiği karaktere, karşı cins üzerinde uygulaması için 8 taktik vererek yarışır.


    Kullanıcının taktikleri sadece tek kelimeden oluşmalıdır.


    Kullanıcı, taktik girmesi gereken kutucuğa müstehcen ya da geçersiz bir kelime yazarsa, taktiği sayılmaz ve kullanıcının taktik girme hakkı azalmaz.


    Müstehcen ya da geçersiz kelimeler, sistemde tutulmayacağı için kızların ya da erkeklerin top 8 taktiği içerisinde yer almaz.


    Kız ve erkek kullanıcıların girdiği tüm geçerli taktikler sistem tarafından kaydedilir ve güncel bir şekilde “top 8 taktik” belirlenir.


    Kullanıcının yazdığı 8 taktiğin 8’i de karşı cinsin top 8 taktiğinden farklıysa, kullanıcı “Taktik Uzmanı” olur.

    Taktik Uzmanı olan kullanıcılar, uzmanlıklarını kanıtlayan bir sertifika ve karşı cinsin top 8 taktiğini görme hakkı kazanırlar. Aynı zamanda, ETİ Benim’o paketleri adreslerine gönderilir. Hediye paketinin içerisinde 8 Benim’o paketi olacaktır.



    Kullanıcılar, gün içerisinde siteye diledikleri kadar girebilir ve taktik yazarak video izleyebilirler. Fakat her kullanıcının yarışma boyunca sadece bir kez hediye kazanma hakkı vardır.


    Kullanıcıların hediye paketleri butaktiktutar.com üzerinden dolduracakları form içerisinde paylaştıkları adrese postalanacaktır.


    Kullanıcıların adres bilgileri, söz konusu hediyelerin ulaştırılması için gerekli olup, başka herhangi bir amaçla kullanılmamakta ve sitemiz tarafından arşivi tutulmamaktadır.


    Kullanıcıların formda yer alan bilgileri yanlış ya da eksik doldurması ya da kullanıcı tarafından yapılan olası herhangi bir hata nedeniyle hediye paketinin adrese ulaşamaması durumundan ETİ sorumlu değildir.


    18 yaşın altındaki kullanıcıların, sitemizdeki hizmetten faydalanabilmeleri ve adres bilgilerini girebilmeleri için veli veya vasinin onayı gerekmektedir. Veli veya vasi onayı olmadan yapılan adres bilgisi girişlerinden dolayı ETİ sorumlu tutulamaz.
açıksa silebilirsiniz bol şans Gülümseme
kampanyaya katılmak ve benim o paketi kazanmak için tıkla.
yoğun istek üzerine sizlerle taktikleri paylaşacağım.

Kampanyacılarımıızın yoğun isteği üzerine işte size taktikler.Yeni taktikler 29 Aralıkta Geliyor!
Aşağıdaki taktiklerden 8 tanesini girip kazanabilirsiniz. Kızların girmeyeceğini düşündüklerinizi seçerseniz kazanma şansınız yüksek.
maymunluk
sürpriz
müzik
salata
sinema
eşeklik
chat
taklit
alışveriş  (komik bu video)
muziplik
parti
ayak
çay
kahve
alınganlık
sandviç
trip
delilik
tost
ukalalık
boya
şantaj
tango
gösteri
uçak
deney
buluş
gider

ve işte yeni TAKTİKLER 
Yemek
Kur
Naz
Çay
Masaj
Şantaj
Cilve
Trip

Çaça
Samba 
Dans
Rumba
Sirtaki
Çocuk
Bebek
Dedikodu  YENİ TAKTİKLER ARTIK HERGÜN GÜNCELLENECEKTİR.

TÜM KAMPANACILARIMIZ Taktikleri kullananlar yorum olarak atsınlar bu sayede kimin hangi taktiği kullandığını öğrenebiliriz . ve bizde yeni taktikler yazabiliriz.






yeni sitemiz açıldı artık sizinle tasarım olarak daha iyi bir sitedeyiz.:evet yeni sitemiz hazır.












13 yorum:

Adsız dedi ki...

yaa ne yazabilirim

kampanya adresin dedi ki...

sayın değerli kampanya takipçimiz size verebileceğimiz taktikler için lütfen iletişim formunu ben taktik istiyorum diye doldurun.e posta adresinizi yazın 5dk da taktikleri e posta adresinize gönderelim bu hizmetimiz *bu taktik tutar *yarışması süresince devam edecektir bilginize.

kampanya adresin dedi ki...

bu arada iletişim formundan yoğun istek üzerine *:
Sevgili takipçilerimiz bu taktik tutar kazananlarının hediye benim o paketleri kampanya sonunda dağıtılacaktır.Kampanya sonu 16 ocaktır.
kampanyacılarımızın bilgisine
not:Sadece kampanya olarak bu yılbaşı hedieleriniz bizden adlı ödüllü yarışmamız 25 aralık ta kampanyacılarrın buluşma noktasında sadece kampanyada olacaktır.ve daha bir çok kampanyamıza katılmak için.bizi yer imlerine eklemeyi unutmayın.saygılaarımızla *sadece kampanya*

Adsız dedi ki...

hiçbir tanesi olmuyor ya

kampanya adresin dedi ki...

sevgili kampanyacımız yeni taktikler 29 aralıkta burada olacak bilginize!

Adsız dedi ki...

tamam

Adsız dedi ki...

hani 29 aralıkta burada olacaktı yok hani

Adsız dedi ki...

ne zaman gelecek taktikler

kampanya adresin dedi ki...

sevgili kampanyacımız taktikler de gecikmenin sebebi:şu yılbaşı yarışmamamızın çekiliş sonuçları açıklanacaktır. üstelik yeni taktikler artık yayındadır taktikleri kullananlar hangi taktiği kullandıysa yorum atsın ona göre yeni taktikler eklenecektir.
her türlü sorunuz için:bizimle iletişimden veya yorum yoluyla ulaşabilirsiniz.

elif dedi ki...

hangisini yazınca doğru oluyor

kampanya adresin dedi ki...

sevgili değerli kampanyacımız elif verdiğimiz taktikleri kullananlar kullandıkları taktikleri yazsınlarki bizde ekleyeceğimiz taktikleri yazılmayan taktiklerden ekliyelim

botan ekin dedi ki...

bize e posta adresinizi verip iletişime geçebilir misiniz zaten ben forumdan size mesajımı bıtaktım
konu: yarışma düzenledim

kampanya adresin dedi ki...

sevgili botan ekin gerekli bilgiler ve iletişimden size ulaşılmıştır.bizim kampanya sitemizi tercih ettiğin için teşekkürler

Yorum Gönder

Her hangi bir konuda soru sorup veya yorum yaptıktan sonra verilen cevap ve yorumlardan, hemen haberdar olabilmek için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan abone ol bağlantısına tıklayarak yapılan yorumların e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.