25 Aralık 2011 Pazar

Renklendiren Cevaplar!

Yeni yılı Renklendiren Cevaplar” sürüyor! Haydi katıl, her gün birbirinden güzel hediyeler kazanma şansını kaçırma

Filli Boya Yılbaşı Facebook Kampanyası Katılım Koşulları
İşbu Şartname konusu "Filli Boya Yılbaşı Facebook Kampanyası" ("Kampanya") Filli Boya ("Filli Boya") tüketicilerinin tümüne açıktır. Kampanya'ya Filli Boya ve Base çalışanları katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.


" Filli Boya Yılbaşı Facebook Kampanyası” 12.12.2011 tarihinde başlayacak ve 30.12.2011 saat 17:00 tarihinde sona erecektir.
Üyelik bilgilerinden erişilerek kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.
Kampanya’ya http://www.facebook.com/FilliBoya sitesi üzerinden “Filli Boya hayran” sayfasına ad, soyad, adres, telefon, meslek ve e-posta bilgileri ile kayıt formunu doldurup, kampanyanın o gün yayınlanan anket sorusuna cevap vererek üye olanlar katılacaktır.
Kampanyada her gün yeni bir anket sorusu yayınlanacaktır. Kazanan kişiler 1 iş günü içerisinde sayfadan açıklanacaktır. Soruyu cevaplayanlar arasından her gün 1 kişi Filli Boya hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır.
Filli Boya hediye sepetinin içerisinde 1 adet 15 litrelik boya çeki, Çınar Ağacı filmi DVD’si, anahtarlık, maskot, çikolata, atkı-bere seti, kuruyemiş, Filoloji kitabı, renklerle ilgili bilgilendirici kitap bulunmaktadır.
Her katılımcının bir tek Ödül kazanma hakkı vardır.
Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.
Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya Filli Boya’nın kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından Filli Boya ve Base’in herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak verilecektir. Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir. Kazananlara ödülleri kayıt formunda bildirdikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.
Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar Ödül'e hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Filli Boya’nın yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
Kampanya'ya katılanlar Filli Boya’nın işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Filli Boya tarafından yapılacaktır.
Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Filli Boya’nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.
Filli Boya ve Base, Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
İşbu Şartname, ‘Filli Boya Facebook Kampanyası’ için geçerli olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Her hangi bir konuda soru sorup veya yorum yaptıktan sonra verilen cevap ve yorumlardan, hemen haberdar olabilmek için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan abone ol bağlantısına tıklayarak yapılan yorumların e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.