25 Aralık 2011 Pazar

Pascal 'la Tombala!

Tombalada Pascal'a taş çıkarırım diyenleri görelim! Tabii uzaktan konuşmak kolay, asıl marifet oyunda da taşları gediğine koymak. Bitmek bilmeyen ödüllerden bahsetmiyoruz bile :)



katılım koşulları:
KFC Türkiye Facebook Sayfası
Pascal’la Tombala
Katılım Koşulları

1. Uygulama 12 Aralık Pazartesi 2011 tarihinde http://www.facebook.com/KFCturkiye sayfasında saat 20.00‘da yayımlanmaya başlayacak ve 20 Ocak Cuma 2012 tarihinde saat 17.00’da sona erecektir.

2. Uygulamaya katılmak için http://www.facebook.com/KFCturkiye sayfasında yer alan formu eksiksiz şekilde doldurmak gerekmektedir.

3. Kullanıcıların uygulamaya katılabilmesi ve ödülden yararlanabilmeleri için http://www.facebook.com/KFCturkiye sayfasını beğen/like etme zorunlulukları vardır.

4. Kullanıcıların eksik veya yanlış bilgi vermesinden Turkent sorumlu değildir. Kullanıcıların, yarışmaya katılabilmek ve ödül kazanabilmek için verdiği tüm bilgilerin gerçek olması gerekmektedir. Ad, soyad, telefon, e-mail ve doğum tarihi bilgilerinin geçerli olmadığı saptanan yarışmacılar, hiçbir uyarı olmaksızın yarışmaya katılmaktan veya ödül kazanmaktan men edilebilir. 

5. Kullanıcılar ile sistemde belirttikleri mail adresleri veya telefon numaraları aracılığı ile iletişim kurulacağından, geçerli bir mail adresi ve telefon numarası verilmesi gerekmektedir. 

6. Kampanya boyunca bilgisayar teknolojileri kullanıp hile yaparak ya da haksız yollardan herhangi bir şekilde puan kazanarak uygulama sonuçlarını olumsuz etkileyen kişilerin tespit edilmesi durumunda, o tarihe kadar elde ettikleri tüm oyun verileri hiçbir uyarı yapılmadan Turkent tarafından iptal edilebilir.

7. Uygulama sonunda en yüksek puanı alarak birinci olan kullanıcı, istediği bir arkadaşıyla birlikte gidebileceği 3 gece 4 gün süren Dubrovnik tatili kazanacaktır. Turkent, tatil programında değişiklikler yapma hakkına sahiptir. 

8. Tatilmanya Turizm, birincilik ödülü Dubrovnik seyahatini kazanan kullanıcı ile iletişime geçecek ve bilgileri istenecektir. Kullanıcının yarışmaya katılırken verdiği bilgilerin yanlış/eksik olması durumda kazandığı ödül yedek talihliye devredilecektir. Kazanan kullanıcının mevcut tur programlarında kontenjanı olan bir tura, tur tarihinden en az 30 gün önce rezervasyon yaptırması gerekmektedir. Rezervasyon yaptırdığı tur programına yeterli sayıda kişinin katılamaması halinde program iptal edilir ve başka bir tur programına rezervasyon yapılması gerekmektedir. Kazanan yarışmacı, seyahati 1 Haziran 2012 tarihine kadar kullanmak durumundadır. Bu tarihten sonra katılmak istediği tur programının ücreti Turkent tarafından karşılanmayacaktır.

9. Seyahat boyunca tur kapsamındaki hizmetler;

• İstanbul kalkışlı Gidiş-dönüş uçak bileti
• Belirtilen otellerde ya da benzerlerinde toplam 3 gece 4 gün oda/kahvaltı konaklama 
• Panaromik Dubrovnik şehir tanıtım turu 
• Havalimanı/otel/havalimanı transferleri 
• Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri 
• Havalimanı vergileri, uçuş güvenlik sigortaları, havalimanı hizmetleri 
• Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.) 

Seyahat programına dahil olmayan hizmetler ;

• Programda ekstra olduğu belirtilen turlar 
• Programda yer almayan öğle ve akşam yemekleri 
• Müze ve ören yeri giriş ücretleri 
• Rehber ve şoför bahşişleri 
• Yurtdışı Çıkış Fonu (15 TL) 
• SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ (Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kadar ödeme yapılmasını sağlamaktadır.( Toplam tutar üzerinden sigorta firması tarafından %18 muafiyet uygulanmaktadır. Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına, hırsızlıktan, ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır.) İptal teminatında tur bedeli kişi başı 3000 euro ile sınırlıdır.(11.07.2011 den sonra yapılan rezervasyonlar için geçerlidir.) 
• Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.
• En az 6 ay geçerli pasaport 

10. Uygulama sonunda ikinci olan kullanıcı 1 yıl boyunca geçerli olan, 52 adet kupondan oluşan KFC Yemek çeki kazanacaktır. Kuponlar 31.12.2012 tarihine kadar ve sadece KFC restoranlarında geçerli olacaktır, evlere serviste geçerli değildir. Uygulama sonunda üçüncü olan kullanıcı ise 500 TL değerinde Teknosa Hediye Çeki kazanacaktır. Oyunu en uzun süre oynayan kullanıcıya ise “Sürpriz Kit” hediye edilecektir. 

11. Oyun esnasında kullanıcılar Box Master Menü, Xtreme Menü veya Eat Box Menü kazanabilecektir. Oyun esnasında bu ürünlerin kodlarının kaydedilmesi gerekmektedir. Kaydedilmeyen kodların tekrar talep edilmesi mümkün değildir. Ödül olarak verilecek Box Master Menü, Xtreme Menü veya Eat Box Menü 100 adet olmak üzere toplam 300 adet ile sınırlıdır. Kodlar 28 Şubat 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır. 

12. Kazananlar ile 23 Ocak Pazartesi 2012 tarihinde yarışmaya katılırken belirttikleri mail adresi aracılığı veya telefon numarası ile iletişime geçilerek, ödül gönderiminin sağlanabilmesi için 30 Ocak Pazartesi 2012 tarihine kadar adres talep edilecektir. Bu tarihe kadar istenilen bilgileri göndermeyen kullanıcıların kazandıkları ödül yedek talihlilere devredilecektir. 

13. Ödüllerin yedek talihlilere devredilmesi durumunda 31 Ocak 2012 Salı günü yedek talihlilerle iletişime geçilerek adres talep edilecektir. 3 Şubat Cuma 2012 tarihine kadar istenilen bilgileri göndermeyen yedek talihliler, kazandıkları ödülden men edilecektir.

14. Ödüllerin gönderimine 8 Şubat Çarşamba 2012 tarihinde başlanacaktır.

15. Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.

16. Katılımcıların ödüllerini kazanabilmeleri için 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. 18 yaşından küçük katılımcılar, kazanmış olsalar dahi, bu haktan yararlanma hakkına sahip değildir. 

17. Kazananlar, 23 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 17.00‘da http://www.facebook.com/KFCturkiye sayfasında açıklanacaktır. 

18. Turkent çalışanları ve kampanyayı düzenleyen kurum çalışanları, kazansalar dahi kampanyadan yararlanma hakkına sahip olamayacaktır.

19. Turkent kampanya koşullarında tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir.

20. Uygulamaya katılanlar, katılım koşullarını okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

ÖDÜLLER:
1.CİYE Arkadaşıyla Dubrovnik TATİLİ
2.CİYE 1 YILLIK BEDAVA KFC 
3.CÜYE TEKNOSADAN 500 TL LİK HEDİYE KARTI 
Sende tombalada pascalı yenerim diyorsan tıkla katıl kazan!

0 yorum:

Yorum Gönder

Her hangi bir konuda soru sorup veya yorum yaptıktan sonra verilen cevap ve yorumlardan, hemen haberdar olabilmek için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan abone ol bağlantısına tıklayarak yapılan yorumların e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.