25 Aralık 2011 Pazar

Darty Kim Kazansın!

"Kim Kazansın?" yılbaşı yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor! Birbirinden güzel ve değerli 10 hediyeyi kazanmanız için yapmanız gereken, uygulamayı yüklemek, hediyeleri 10 arkadaşınıza dağıtmak ve arkadaşlarınızdan hediyeler için sizi desteklemesini istemek.




Bu heyecan 31 Aralık'a kadar devam edecek ve her bir ödülde en çok desteklenen kişi o ödülün sahibi olacak. Herkese iyi şanslar!
Kullanıcılar Darty Türkiye Facebook sayfası üzerinde bağlantısı olan “Kim Kazansın?” kampanyasına bağlanacaktır. Uygulamaya başlayabilmek için kullanıcının Darty Türkiye Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir. Uygulamayı kullanmaya başlayan kullanıcı, 10 adet ödülü arkadaş listesinden 10 farklı kişiye dağıtacak ve arkadaşını tavsiye etmiş olacaktır. Uygulamanın sonunda her bir ödül için en çok tavsiyeyi almış kullanıcı, ödülün sahibi olacaktır. Bir ödül için aynı sayıda tavsiye alarak birinci olan kişilerden uygulamaya katılım tarihi ve saati (saniye hassasiyeti ile) daha önce olan ödülün sahibi olacaktır. Bir kullanıcı iki ödül için de en çok tavsiye almış kişi olursa satış değeri daha yüksek olan ödülü kazanacak, diğer ödülü ise o ödülde sıradaki kişi kazanacaktır.
ödüller:

Büyük Ödül1 adet Apple iPad 16 GB + Wi-Fi tablet bilgisayar
1 adet Canon 1100D 18-55 DC 1 dijital fotoğraf makinesi
1 adet Apple iPhone 4 akıllı cep telefonu
1 adet Nokia 603 akıllı cep telefonu
1 adet Sony Ericsson Neo V akıllı cep telefonu
1 adet Acer Ultrabook S3
1 adet LG DV692H DVD oynatıcı
1 adet LG HT355 DVD ev sinema sistemi
1 adet LG BD550 DVD BluRay Player
1 adet LG HT906TA LG DVD ev sinema sistemi

0 yorum:

Yorum Gönder

Her hangi bir konuda soru sorup veya yorum yaptıktan sonra verilen cevap ve yorumlardan, hemen haberdar olabilmek için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan abone ol bağlantısına tıklayarak yapılan yorumların e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.