25 Aralık 2011 Pazar

Sahtekar Gazteciler Aranıyor!


Sahte Gazete, ’1. Geleneksel Sahtecilik Etkinlikleri’ çerçevesinde yetenekli ‘Sahteci’leri ödüllendiriyor. İyi bir ‘Sahteci’ olarak 500TL değerinde hediye çeki kazanma şansı sizi bekliyor. Üstelik çekilişsiz kurasız. Valla bak.


Sanal alemin en eğlenceli gazetesi Sahte Gazete, hem eğlenmek hem de ‘kazanmak’ isteyen mizahsever ‘Sahteci’ler arıyor. Aramıza katılmak isteyen ‘Sahteci’ler’de aradığımız özellikler şöyle:
  • Anadil seviyesinde Türkçe bilmek.
  • İki lafı bir araya getirebilmek.
  • Mizah yeteneğine sahip olmak.
  • Sadece kendisinin veya kendi arkadaş grubunun güldüğü şeylerin aslında komik olmayabileceğinin farkında olmak.
  • Google’ı internet sanmamak. (Fotoğraf kesip biçebilecek kadar bilgisayar bilgisine sahip olmak tercih sebebidir)
  • Uzun boylu, sarışın, renkli gözlü, güzel vücutlu ve seksi olmak. (Şaka olduğunu yazmalı mıydık acaba?)
NASIL KAZANACAĞIZ ?
‘Sahteci’ olmak isteyenler öncelikle siteye KAYIT olarak site formatına uygun, mizah içerikli ve eğlenceli haberler oluşturacak. Oluşturulan haberler editör onayı aldıktan sonra yayınlanacak ve yayınlanan ilk haberden sonra 1 aylık süre başlayacak. Yayınlanan haberlerin toplam okunma sayısı 5000′e ulaştığında haberin yazarı hepsiburada.com’da kullanabileceği 50 TL değerinde hediye çeki almaya hak kazanacak. Haberlerin okunma sayısı her ayın başında hesaplanarak, yazarın almaya hak kazandığı hediye çeki oluşturulacak ve kendisine yollanacak. Yazarlar 1 ay içinde en fazla 500 TL değerinde hediye çeki kazanabilecek.
NASIL HABER GİRECEĞİZ?
Kullanıcı adınızla siteye giriş yaptıktan sonra açılan paneldeki ‘Yazılar’ sekmesininin altındaki ‘Yeni Ekle’ butonunu kullanarak haber girmeye başlayabilirsiniz. Haber başlığını ve içeriğini girdikten sonra isterseniz ‘Öne çıkarılmış görsel’ bağlantısına tıklayarak haberinize görsel ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz görselin boyutları 480*270 ölçülerinde olmalıdır. Girdiğiniz haberi taslak olarak kaydederek daha sonra eklemeler yapabilirsiniz.
DİKKAT: Haberinize son halini verdikten sonra ‘İnceleme için gönder’ butonuna tıklamayı unutmayınız. Aksi takdirde haberi yazmayı bitirdiğinizi bilemeyiz.
KLASİK NOT: Kayıt olduğunuzda mail adresinize gönderilen bilgiler spam kutusuna düşebilir.Sizde sahte gazeteci olun ve hediye çeki kazanın!


0 yorum:

Yorum Gönder

Her hangi bir konuda soru sorup veya yorum yaptıktan sonra verilen cevap ve yorumlardan, hemen haberdar olabilmek için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan abone ol bağlantısına tıklayarak yapılan yorumların e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.